1,5 km de linie continuă greșită

0
20

Accesul pe străzile adiacente Transilvaniei aproape imposibil
Strada Transilvaniei din municipiul Buzău a fost reabilitată după o lungă perioadă de timp în care șoferii au trebuit să îndure gropile din asfalt și apoi lucrările demarate de primărie. În ciuda faptului că autoturismele circulă acum în condiții foarte bune, marcajele rutiere au dat peste cap circulația rutieră. Linia continuă trasată de drumari, de la un capăt la celălalt al șoselei nu mai dă voie conducătorilor auto să vireze spre străzile adiacente. Și nu este singura problemă…
Bucurie și tristețe în același timp pentru șoferii care se deplasează pe strada Transilvaniei din municipiul Buzău. Una dintre cele mai mari artere ale orașului a fost reabilitată. Drumarii au turnat o nouă suprafață de asfalt pe care se circulă acum în condiții normale în schimb marcajul rutier lasă de dorit. Nici nu intri bine pe șosea din Bulevardul Unirii că ești întâmpinat de o lungă linie continuă ce nu îți dă voie să virezi pe străzile adiacente. Am făcut un experiment în trafic și am apelat la un taximetrist care să ne ofere cîteva repere vizavi de modul în care se circulă acum în zonă.
Există doar un rond de mici dimensiuni unde, în situația în care vrei să te întorci, ai și posibilitatea de a o face.
Șoferul de taxi a explicat că în cazul în care un client i-ar cere să întoarcă pe Transilvaniei, ar putea să facă manevra abia în capătul străzii.
Iar problemele nu se opresc aici. Din pricina liniei continue, mașinile de marfă nu pot întoarce și nici treceri de pietoni nu prea sunt. Deja o parte dintre șoferi își riscă permisele trecând peste linia continuă.
Practic, linia continuă trasată pe strada Transilvaniei blochează orice acces pe străzile adiacente.
Având în vedere numărul mare de buzoieni care au sesizat situația, se așteaptă un răspuns din partea autorităților locale.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ