18 CAZURI NOI DE CORONAVIRUS, LA BUZĂU

0
25

Situaţia epidemiologică se menţine stabilă, la Buzău. Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județ au mai fost confirmate 18 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2, cu trei mai multe decât în ziua precedentă.
Autorităţile sanitare au anunţat că numărul de persoane infectate cu Covid 19, în judeţul Buzău a ajuns în prezent la 2683. 18 noi cazuri au fost confirmate în ultimele 24 de ore, în uşoară creştere faţă de ziua precedentă, când Direcţia de Sănătate Publică a anunţat 15 cazuri noi. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 45 și 75 de ani. Conform datelor oficiale, de la începutul pandemiei, 2346 s-au vindecat de Covid 19, iar numărul total de decese Covid-19 înregistrate până în prezent este de 98.
Întrucât la acest moment, în județul Buzău, toate paturile destinate internării pacienților infectaţi cu noul coronaviru sunt ocupate, 54 de persoane confirmate pozitiv, asimptomatice sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ