2021 ADUCE PRIMUL MULTIPLEX CINEMA CITY LA BUZĂU

0
124

Lansarea a avut loc într-o zi cu semnificaţie pentru cinematografie
Cinema City a inaugurat în Shopping City Buzău cel de-al 27-lea multiplex, chiar în ziua redeschiderii rețelei Cinema City România. Cu această ocazie a fost marcată împlinirea a 125 de ani de la prima proiecție cinematografică din România.
Lansare eveniment, astăzi la Buzău, într-o zi cu semnificaţie istorică pentru lumea cinematografică. Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, continuă investițiile și în anul 2021, deschizând în orașul Buzău un multiplex la standardele cinematografice din marile capitale ale lumii și astfel ajunge la 242 de ecrane în toată țara. După un an atipic, deschiderea multiplexului din Buzău reprezintă un nou început pentru industria filmului.
Nivelul calității serviciilor oferite de Cinema City este mereu același oriunde în lume -tehnologie de ultimă oră în toate sălile, imagine și sunet impecabile, design modern, proiecțiile încep la timp, scaunele sunt confortabile, iar sălile de cinema sunt primitoare. Noul multiplex de la Shopping City Buzău cuprinde 5 săli complet digitalizate, cu un număr total de 880 locuri, iar valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 5 milioane de euro, fiind realizată de Cinema City România împreună cu NEPI Rockcastle, dezvoltatorul centrului comercial.
Lansarea Cinema City de la Buzău s-a bucurat de prezenţa cunoscutului critic de film Irina Margareta Nistor.
Filmul e mai plăcut, crede Irina Margareta Nistor, dacă este vizionat la cinematograf, decât acasă în faţa unui ecran.
Începutul lunii iunie aduce la Cinema City Buzău mult-așteptatele filme de acțiune de neratat „Fast & Furious 9”, „Black Widow” și „The Suicide Squad” care te vor ține lipit de fotoliul de cinema, iar thriller-ul „A Quiet Place 2” te va transpune într-un univers post-apocaliptic, unde orice sunet îți va părea cel mai mare dușman. Copiii au și ei parte de premiere, filmele „SOUL” și „Hotel Transylvania: Transformania” fiind pe gustul lor. Primul weekend la cinema aduce filme premiate, filme fantastice, de comedie și acțiune. Urmează o vară plină de premiere cinematografice și iubitorii de film sunt așteptați în sălile de cinema.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ