3 RĂNIŢI ÎNTR-UN ACCIDENT LA CĂLDĂRUŞANCA

0
117

Grav accident pe DN2 E85 în localitatea Căldăruşanca. Trei persoane, între care un copil, au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau, a lovit o autoutilitară. Accidentul s-a produs din cauza imprudenţei şoferului acesteia, care a efectuat o manevră de întoacere.
Încă un eveniment rutier s-a produs, joi, pe Drumul Naţional 2 E 85. În localitatea Căldăruşanca, un autoturism în care se aflau 3 persoane a izbit violent şi a răsturnat o autoutilitară condusă de un bărbat de 58 de ani din Buzău. Poliţiştii au stabilit că acesta din urmă a greşit pentru că nu s-a asigurat când a încercat să întoarcă autoutilitara, dar şi pentru că a încălcat marcajul continuu al drumului. În urma impactului au fost răniţi cei aflaţi în autoturism.
Martorii sunt de părere că principalul vinovat este şoferul dubei, pentru că nu s-a asigurat şi a încălcat linia continuă, dar că, o parte din vină o poartă şi cel care conducea autoturismul. Accidentul, probabil, putea fi evitat, cred ei, dacă autoturismul nu ar fi avut viteză mare.
Persoanele aflate în autoturism, doi adulţi şi un copil au fost rănite şi au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean. Şoferul autoutilitarei a scăpat teafăr, deşi maşina sa a fost răsturnată. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ