33 de dosare respinse la concursul de directori

0
244

Dificultăți la depunerea dosarelor de participare
Până la data de 26 septembrie, candidații care își doresc să ocupe un post de director într-o instituție de învățământ din județ au avut posibilitatea de a-și depune dosarele de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică dedicată. Prima etapă s-a dovedit dificilă pentru o parte dintre cadrele didactice. După evaluare, 33 de dosare au fost respinse, o bună parte dintre ele ca urmare a faptului că s-au dovedit a fi incomplete.
În perioada 27-29 septembrie a avut loc evaluarea dosarelor depuse de candidații care își doresc să ocupe una dintre funcțiile de director sau director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat. Mai bine 10 la sută dintre dosare au fost respinse după depunerea lor, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Buzău.
Cele mai multe dintre dosare au fost respinse ca urmare a faptului că au fost incomplete în momentul depunerii. Candidații respinși din acest motiv mai au o șansă de a-și reface dosarul și de a-l depune în data de 1 octombrie. Între 4 și 6 octombrie este programată remedierea eventualelor erori la etapa de înscriere iar pe 7 octombrie va fi afișată lista candidaților admiși la evaluarea dosarelor.
Proba scrisă va fi urmată de un interviu iar emiterea deciziilor de numire pe funcții va fi programată între 20 și 22 decembrie cu aplicare de la 10 ianuarie 2022.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ