41 DE CAZURI NOI DE COVID 19

0
29

O nouă creştere a numărului de cazuri de infectare cu Covid 19, la Buzău. Autorităţile sanitare au confirmat 41 de noi cazuri de coronavirus, printre pacienţi numărându-se şi pacienţi cu vârste foarte fragede.
Situaţia epidemiologică se înrăutăţeşte la Buzău. După ce, în ultimele zile numărul de cazuri de noi de coronavirus s-a menţinut în jurul a 20 de infectări, joi, Direcția de Sănătate Publică, a raportat 41 cazuri de persoane infectate cu SARS CoV-2, înregistrate în ultimele 24 de ore. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 4 și 79 de ani. Potrivit datelor oficiale, în prezent, 615 persoane se află în carantină la domiciliu, iar alţi 258 de buzoieni sunt izolaţi la domiciliu.
Totodată, în judeţul Buzău sunt focare de infecție cu SARS-CoV-2, la Centrul de Integrare cu Terapie Ocupațională Râmnicu Sărat, la Școala gimnazială nr. 11 Buzău, la Colegiul Național B.P Hasdeu, la Liceul cu Program Sportiv, la Școala gimnazială Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu şi la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ