5-2 în Supercupa Județeană la fotbal

0
115

Campioana judeteană, AFC Metalul Buzău s-a impus aseară categoric în fata F.C.Buzău cu 5 – 2 în cadrul editiei cu numărul 3 a Supercupei Judetene la fotbal. Pentru echipa condusă de Valeriu Stan, a fost un meci test înaintea debutului în noul campionat al Ligii a IIIa de Fotbal. Ionel Turturică, presedintele FC Buzău a recunoscut valoarea echipei adverse si în acelasi timp a făcut si un anunt vizavi de parcursul pe care echipa sa îl va avea în următoarea perioadă, unul deloc optimist.

Aseară, pe stadionul din Crâng a fost organizată cea de-a treia ediție a Supercupei  Județene la fotbal. Câștigătoarea titlului de campioană, Metalul Buzău a întâlnit deținătoarea Cupei  României, faza județeană, FC Buzău într-un meci spectacol pentru iubitorii sportului rege. După cele două reprize de joc tabela a arătat 5-2 pentru echipa condusă de Valentin Stan. Metalul Buzău a câștigat categoric, toate cele 5 goluri fiind marcate în prima parte a jocului, două din lovituri de la 11 metri. În cea de-a doua repriză inițiativa pe terenul de joc a fost luată de FC Buzău dar handicapul de pe tabelă a fost mult prea mare pentru a fi recuperate. La finalul partidei, arbistri și jucătorii au primit medalii și cupe.

 

Pentru Metalul, meciul de aseară a fost un test înaintea debutului în Liga a IIIa care va debuta pe 25 – 26 august. Echipa a câștigat fără drept de apel Liga a IV a după o dublă manșă la baraj cu CS Amara iar echipa președintelui Ionel Turturică a promovat în Liga a IVa la un an de la înființare reușind să își adjudece faza județeană a Cupei în finală cu Voința Lanurile. Aseară președintele FC Buzău, Ionel Turturică, a recunoscut valoarea echipei adverse și în același timp a declarat că, în actuala situație, echipa pe care o conduce nu mai poate avea niciun parcurs sportiv în campionat. Singura soluție pentru echipa să poată continua ar fi înființarea clubului sportiv Gloria de către Primăria Buzău.

Partida de aseară a fost condusă de o brigadă de arbitri compusă din Adrian Pană, la centru asistat de Eugen Alexandru alături de Alexandru Naum. (Florin Zafiu)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ