5 BUZOIENI, CHEMAŢI LA LOT! Rugbiştii de la Stejarul, convocaţi la echipele de juniori

0
50

Cinci jucători din lotul lărgit al formaţiei Stejarul Buzău au fost convocaţi la Bîrlad pentru o selecţie organizată de Federaţia Română de Rugby în vederea alcătuirii echipelor de juniori. Buzoienii nu sunt la prima acţiune de acest gen, gruparea din Parcul Tineretului oferind constant rugbişti către echipele naţionale.
Federaţia Română de Rugby organizează acţiunii de selecţie în toată ţară, în vederea alcătuirii loturilor echipei naţionale destinate categoriilor de jucători sub 15, sub 16, sub 17 şi sub 18 ani. Trialurile vor avea loc la Bârlad, iar la meciurile care vor avea loc în Moldova au fost chemaţi şi cinci componenţi ai formaţiei buzoiene, Stejarul. Este vorba de Virgil Dragomir, Marian Samoilă, Cornel Dascălu şi Alexandru Dragomir, care îşi vor căuta un loc în selecţionată destinată jucătorilor sub 17 ani; alături de Dragoş Dobroiu, care va lupta pentru un loc în echipa sub 18 ani.
Tinerii jucători ai formaţiei buzoiene nu sunt la primele convocări. Gruparea din Parcul Tineretului a oferit constant în ultimii ani rugbişti către echipele naţionale de juniori.
În urma procesului de selecţie urmează să fie formate patru echipe, pentru fiecare din cele patru categorii de vârstă la care se desfăşoară trialurile, urmând ca fiecare să cuprindă cei mai buni 25 de jucători din ţară.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ