5 dosare respinse la concursul de directori

0
151

Urmează proba scrisă
Candidații care și-au dorit să ocupe un post de director sau director adjunct într-una dintre instituțiile de învățământ din județ, au avut posibilitatea de a-și depune dosarele de înscriere pe platforma informatică dedicată. Prima etapă s-a dovedit dificilă pentru o parte dintre cadrele didactice. După evaluare, 5 dosare au fost respinse ca urmare a faptului că s-au dovedit a fi incomplete.
Evaluarea dosarelor depuse de candidații care își doresc să ocupe una dintre funcțiile de directori sau directori adjuncți în unitățile de învățământ preuniversitar de stat s-a Încheiat. Cei mai mulți dintre candidați au trecut cu brio de prima etapă dar au existat și câteva dosare respinse.
Cei care au reușit să treacă de selecția dosarelor vor trebui în continuare să participe la o probă scrisă, anunță Inspectoratul Școlar Județean Buzău.
Proba scrisă va fi urmată de un interviu iar emiterea deciziilor de numire pe funcții va fi programată între 20 și 22 decembrie cu aplicare de la 10 ianuarie 2022.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ