50 DE VACCINĂRI PE ZI

0
20

55 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă s-au vaccinat în prima zi a campaniei de imunizare. În următoarea perioadă, câte 50 de persoane înscrise pe lista de programări vor primi zilnic vaccinul anti Covid.
50 de persoane din rândul personalului Spitalului Judeţean de Urgenţă urmează să fie vaccinate zilnic în cadrul campaniei de imunizare ce a debutat luni. Până acum, s-au înscris pentru vaccinare anti-COVID 341 de persoane din spital, dintr-un total de 1.180 de cadre medciale. Imunizarea cadrelor medicale din spital a început cu personalul de la secţia Boli Infecţioase şi va continua, zilele acestea, cu cei din secţia Pneumologie, A.T.I., U.P.U. și Dializă, după care vor urma şi celelalte secţii.

„Centrul de vaccinare din cadrul spitalului va funcţiona şase zile pe săptămână, în intervalul orar 8.00-20.00, ceea ce permite imunizarea a 50 de persoane, zilnic. Ştim cu toţii că vaccinul necesită condiţii speciale de păstrare, de aceea vom solicita doze strict cât avem nevoie, în funcţie de numărul persoanelor care se vor mai programa în perioada următoare” a transmis managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Claudiu Damian:

Până la acest moment, la centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Județean de Urgență s-au vaccinat 55 de cadre medicale.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ