55 milioane de euro, bugetul municipiului Râmnicu-Sărat

0
11

Speculații pe seama cheltuielilor cu sportul și educația
Municipiul Râmnicu-Sărat a stabilit pentru anul 2022 un buget de venituri și cheltuieli în sumă de 55 de milioane de euro. Cea mai mare parte din proiecția bugetară vizează domeniul dezvoltării. Cu ocazia ședinței extraordinare a Consiliului Local Muncipal, primarul Râmnicului a vorbit pe marginea unor speculații legate de cheltuielile pe care administrația le face în domeniul sportului.
Jumătate din bugetulul stabilit de către Consiliul Local Municipal Râmnicu-Sărat va fi utilizat pentru proiecte de dezvoltare locală. O parte din cheltuieli vor viza și componenta de transport, a anunțat primarul Râmnicului, Sorin Cârjan cu ocazia aprobării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2022.
În timpul ședinței, edilul a ținut să facă și precizări vizavi de cheltuielile pe care administrația le face pentru susținerea activităților sportive.
Un consilier local a acuzat recent adminsitrația locală de faptul că sumele pe care le primesc fotbaliștii sunt mai mari decât cele cheltuite în Educație.
MARIUS CERNEA FACEBOOK
“Hai, să vă enervez! Cea mai mare școală din oraș (aprox. 1000 de elevi) primește de la bugetul local pentru cheltuieli de funcționare generoasa sumă de… de… 1000 lei. Prin regula de trei băbește rezultă cu aproximație 1 leu/elev/an. Facem o comparație? Hai să facem. Anul trecut, fotbaliștii cu contract de la Olimpia Râmnicu Sărat au primit 17961 lei/fotbalist/an. Rezumat – un fotbalist e plătit, din banii de taxe ai râmnicenilor, de 17961 de ori mai mult decât un elev”,
a scris pe Facebook, Marius Cernea, consilier local al municipiului Râmnicu-Sărat.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ