60 de candidați admiși la concursul de directori

0
10

Un singur dosar respins
Potrivit calendarului aprobat prin ordin al ministrului Educației, în perioada ianuarie-aprilie 2022 se desfășoară o sesiune a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de directori și directori adjuncți de școli. În perioada 26-28 ianuarie a avut loc evaluarea dosarelor depuse , etapă ce a fost urmată de afișarea listei candidaților admiși. Potrivit conducerii Inspectoratului Școlar Județean Buzău, o singură persoană a fost respinsă ca urmare a depunerii unui dosar incomplet.
Până pe data de 3 februarie se pot remedia eventualele erori înregistrate la etapa de înscriere iar pe 4 februarie va fi afișată lista definitivă a candidaților admiși la evaluarea dosarelor.
Proba scrisă va avea loc pe 18 februarie iar afișarea rezultatelor finale după rezolvarea contestaţiilor se va face pe 22 februarie. Potrivit calendarului, interviulva fi susținut în perioada 16-25 martie, în data de 31 martie se vor valida rezultatele finale iar pe 4 aprilie se vor emite deciziile de numire care vor intra în vigoare la 18 aprilie.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ