9 copii născuți de Crăciun

0
11

Mai puține excese alimentare față de anii precedenți
9 copii perfect sănătoși s-au născut de Crăciun, au anunțat reprezentanții Spitalului Județean Buzău. Potrivit tradiției, bebelușii născuți în aceste zile vor avea parte de noroc și success dar și de viață lungă.
9 copii s-au născut la Maternitatea Buzău de Crăciun, având între 2,9 și 4 kilograme. Un cadou deosebit de prețios pentru părinți dar și pentru cadrele medicale care s-au văzut dintr-o dată cu o secție plină de bebeluși sănătoși, într-o mare zi de sărbătoare. Potrivit tradiției, despre copiii care se nasc de Crăciun se spune că vor avea success și noroc alături de o viață lungă.
Activitate a fost și la Secția de Primiri Urgențe. Ca de fiecare dată, o parte dintre buzoieni au exagerat cu alimentele sau băuturile alcoolice având nevoie de îngrijiri medicale pentru a se repune pe picioare. Față de alți ani însă numărul de intervenții a fost mult mai mic.
Apelurile de urgență s-ar putea relua într-un număr semnificativ și la final de an atunci când urmează o nouă zi de petrecere. Din acest motiv, medicii recomandă buzoienilor să nu facă excese alimentare sau să consuma mai mult decât este nevoie băuturi alcoolice.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ