A FOST HAOS ÎN PARCUL CRÂNG

0
32

Poliția Locală a fost mobilizată

În cadrul ședinței Consiliului Local Municipal Buzău a fost luată în discuție situația din urmă cu aproximativ două săptămâni , atunci când Parcul Crâng a s-a tranformat într-o imensă parcare . Viceprimarul Sorin Apostu a explicat că Poliția Locală va veghea de acum înainte la respectarea legii și va permite accesul auto doar în limita parcărilor disponibile.
Acestea sunt imaginile care au produs stupoare pentru buzoienii care au ieșit în Parcul Crâng în urmă cu aproximativ două săptămâni. O porțiune din aleea care înconjoară lacul, a fost ocupată de mașini parcate. O parte dintre cei veniți pentru a sărbători la localurile din Crâng, au trecut peste dispozitivul ce le bloca accesul și au ales să-și lase mașinile în zona în care, în mod normal se plimbă bicicliști și pietoni. În cadrul ședinței Consiliului Local Municipal Buzău, unul dintre consilieri a atras atenția că Poliția Locală nu se afla la fața locului, motiv pentru care șoferii indisciplinați au parcat în locuri interzise.
În replică, viceprimarul municipiului Buzău, Sorin Apostu a declarat că șoferii au vandalizat dispozitivul de blocare a accesului în parc iar Poliția Locală va permite accesul auto doar în limita parcărilor disponibile.
Polițiștii locali au aplicat ulterior mai multe sancțiuni șoferilor care au parcat neregulamentar. Totodată, reprezentanții primăriei au anunțat că vor face o anchetă pentru a afla din ce motiv Poliția Locală nu a acționat la acel moment.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ