A ÎNCEPUT BACALAUREATUL! Aproape 3.000 de elevi cu emoții

0
115

Aproape trei mii de absolventi de liceu au intrat în febra examenelor. Astăzi a început examenul de bacalaureat, cu proba orală la limba si literatura română. Timp de doua saptamani se vor desfăsura probele de evaluare a competențelor, apoi liceenii vor intra in febra examenelor scrise. Prima sesiune a bacalaureatului se va incheia pe 10 iulie.
Astăzi s-a dat startul primei sesiuni a examenului de Bacalaureat din acest an. Aproape trei mii de absolvenți de liceu vor sustine examenul maturitatii, iar proba cu care au început a fost cea de evaluarea a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română. Pentru cei mai mulți dintre tinerii care dau examenul, a fost o probă ușoară, mai ales dacă s-au și pregătit în timpul anului.
Reprezentanții Inspectoratului Școlar au pregătit centrele în care sunt examinați elevii, precum și comisiile de evaluare. Față de anul trecut, procedura de desfășurare a examenului de bacalaureat nu a fost modificată.
Probele scrise ale examenului de bacalaureat vor începe pe 26 iunie. Pe 5 iulie vor fi afișate primele rezultate, cei nemulțumiți având posibilitatea să depună contestații.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ