A PLECAT DE ACASĂ

0
139

Un băiat în vârstă de 14 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Rudele sunt disperate și au sunat la Poliție pentru a declara lipsa puștiului. Acesta locuia în localitatea Năeni și se pare că nu e prima data când minorul ar fi parasite căminul . Polițiștii au demarat de îndată verificări și activități specifice de căutare a persoanei dispărute.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău caută un minor, în vârstă de 14 ani, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Năeni, și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.
La data de 03 februarie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că IUGA EDMOND ANDREI, în vârstă de 14 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, în ziua de 02 februarie a.c., și nu a mai revenit. Baiatul căutat are aproximativ 1,70 m înălțime și 60 de kilograme, având ca particularitate o cicatrice de aproximativ 2 cm situată pe frunte, deasupra sprâncenei drepte. La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu o geacă de culoare maro cu gri, pantaloni sport de culoare închisă, iar în picioare purta papuci.
Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea băiatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Iuliana Sîrbescu Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ