ABONAMENT PENTRU DOUĂ TRASEE

0
296

Societatea Trans Bus vine cu o noutate atât pentru călătorii din municipiul Buzău, cât și pentru cetățenii din comunele Mărăcineni, Săpoca și Vadu Pașii. Mai exact, pentru a veni în sprijinul călătorilor care folosesc autobuzele Trans Bus s-a înființat abonamentul pentru două trasee.

Adică, dacă un buzoian, pentru a ajunge la destinație, are nevoie să schimbe două linii de transport, atunci el poate folosi acest tip de abonament, care poate fi lunar sau pentru o jumătate de lună. Abonamentul ar urma să fie valabil începând cu data de 1 martie.  Reprezentanții Trans Bus spun că de săptămâna viitoare, mai exact, de luni, 26 februarie, noile abonamente vor fi distribuite cetățenilor prin cele 3 puncte pe care societatea le are la acest moment: în cartierul Poștă – la Gara Tohăneni, cartierul Micro 14 și la sediul societății de transport.

Potrivit reprezentanților Trans Bus, prețul unui abonament lunar pe 2 trasee este de 70 de lei, iar pentru o jumătate de lună – 40 de lei. Pentru un abonament lunar valabil pe toate traseele, cetățenii din municipiu plătesc 90 de lei. Tarifele din Buzău sunt însă diferite față de cele ce vor fi folosite de locuitorii comunelor Mărăcineni, Săpoca și Vadu Pașii. Astfel, cetățenii din Mărăcineni vor plăti pentru un abonament lunar pe 2 trasee , 75 de lei, iar pentru un abonament valabil doar 15 zile, vor scoate 38 de lei.

Pentru locuitorii din Săpoca valoarea unui abonament lunar pe două trasee va fi de 80 de lei, iar pentru jumătate de lună – 42 de lei. Pentru Vadu Pașii, tariful stabilit de societatea Trans Bus la abonamentul lunar este de 90 de lei, iar pentru 15 zile, prețul va fi de 50 de lei. În ceea ce îi privește pe locuitorii din Scurtești și Stăncești, aceștia vor plăti pentru abonamentul valabil o lună de zile 100 de lei. Dacă vor să folosească un abonament doar pentru o jumătate de lună, atunci călătorii vor plăti 55 de lei.

O altă noutate, care de această dată, îi vizează doar pe locuitorii municipiului Buzău, va fi apariția abonamentului lunar nenominal, în valoare de 120 de lei, ce poate fi folosit pe toate traseele. Acesta este transmisibil și poate fi folosit de orice persoană sau după caz, de orice membru de familie.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ