ABONAMENTE UNICE PE OPT ZONE TARIFARE

0
179

Bilete și abonamente unice pe zonă. Acesta este soluția TransBus pentru a simplifica și ușura modul de achiziționare a biletelor și abonamentelor pe rutele din municipiu și localitățile unde ajung autobuzele. Vor fi opt zone tarifare, zona unu fiind cea din municipiul Buzău . Prețul biletelor în comune va crește cu 50 de bani, iar în municipiu va rămâne neschimbat.
Sistemul care se folosește în străinătate va fi adaptat și la nivelul județului Buzău începând cu luna martie, dacă în Consiliul Local se va adopta proiectul propus de conducerea societăţii TransBus. Avantajele implememtării acestui sistem va avea beneficii atât pentru călători cât și pentru operatorul de transport.
Sistemul de prețuri pe zone simplifică foarte mult oferta tarifară a societății de transport în comun. Călătorul care va achiziționa un abonament pe o anumită zonă, nu va mai fi condiționat de un traseu sau mai multe trasee, acesta va avea libertatea de a circula cu orice autobuz din zona respectivă.
Abonamentele vor avea valabilitate de la 24 de ore până la o lună. Totodată vor fi pachete de călătorii cu o valabilitate de șase luni.
Prin aceste oferte călătorul va avea mobilitatate maximă, iar operatorul de transport în comun va avea o imagine mai clară a numărului de pasageri și a orelor de vârf.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ