ACCIDENT CU TREI MORȚI

0
2330

A pierdut controlul volanului, în momentul unei depășiri

Trei persoane și-au pierdut viața într-un accident produs pe șoseaua ce leagă localitățile Cârligu Mic și Glodeanu Siliștea. Un șofer în vârstă de 52 de ani, din Scutelnici, a pierdut controlul asupra direcției în momentul unei depășiri și s-a răsturnat cu maşina în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu decesul a trei pasageri, rănirea șoferului și a unui alt pasager.
Timp de mai multe ore traficul a fost blocat, în jurul dimineții, în localitatea Glodeanu Siliștea unde a avut loc un cumplit accident rutier. Din primele date reiese că în timp ce se deplasa cu un autoturism cu muncitori , pe Drumul Județean 102H, un bărbat de 52 de ani din Scutelnici a pierdut controlul volanului în timp ce a încercat să depășească un alt autoturism. Acesta a ajuns cu mașina într-un mal de pământ, apoi a ricoșat pe celălalt sens , intrând, mai apoi, într-un copac aflat pe marginea șoselei. Plafonul mașinii a fost pur şi simplu retezat. Pentru trei pasageri impactul a fost fatal. Şoferul și un alt pasager au fost răniți.
La fața locului au ajuns și echipaje ale pompierilor .
Totodată, echipajele de ambulanţă au declarat trei decese la fața locului . Şoferului , care a scăpat cu răni uşoare, i-a fost acordat primul ajutor și a fost transportat la UPU Buzău pentru îngrijiri medicale. În cazul celei de-a doua victime care se afla în viață, din cauza leziunilor multiple, a fost solicitat un elicopter SMURD. Acesta a transportat-o la spitalul Floreasca din Capitală.
Toate cele cinci persoane implicate în accident lucrau la la o firmă de construcții din zonă,iar în fiecare dimineață mergeau la serviciu în Căldărușanca. La fața locului a ajuns și primarul localității Glodeanu Siliștea și mai mulți cunoscuți ai victimelor .
Șoferul a fost testat alcoolscopic de polițiști iar rezultatul a fost negativ. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ