Accident grav la Cilibia! Un sofer a adormit la volan si a intrat într-o autobasculantă

0
292

Accident grav în această dimineată la intrarea in localitatea Cilibia. Soferul unei dubite a lovit in spate o autobasculantă care circula pe DN2B spre Brăila. În urma impactului, conducătorul dubei a ramas prins intre fiarele contorsionate ale masinii si a fost nevoie de interventia unei echipe de descarcerare pentru a fi scos din autovehicul. Ulterior a fost transportat la Spitalul Judetean Buzău. Intrucat barbatul a suferit rani grave, medicii l-au transferat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală. In urma cercetarilor, politistii cred ca barbatul a adormit la volan.
În această dimineaţă, pe DN2B s-a produs un grav accident de circulaţie. In evenimentul rutier au fost implicate doua masini: o dubita şi o autobasculantă. Ambele autovehicule se deplasau spre Brăila iar la un moment dat, şoferul dubei a a izbit din spate autobasculanta.
Conducătorul autoutilitarei a rămas prins între fiarele masinii, iar pentru transportarea sa la spital a fost nevoie de interventia a echipajului de descarcerare al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bzău.
Victima, un bărbat în vârstă de 43 de ani originar din judeţul Ilfov a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău. Din cauza rănilor grave, acesta a fost transportată la un spital din Bucureşti.
Circulaţia pe DN2B a fost blocată timp de o oră.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ