Accident grav la Crucea Comisoaiei

0
9

5 persoane încarcerate
Un accident grav de circulație a avut loc pe DN2E85, în punctul Crucea Comisoaiei. Potrivit polițiștilor rutieri, a fost vorba despre o coliziune între un microbuz și un autoturism, în urma impactului cinci persoane având nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului au intervenit mai multe autospeciale aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău.
Un grav accident de circulație s-a petrecut pe DN2 E85, în dreptul Crucii Comisoaiei. În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că a fost vorba despre o coliziune între un microbuz în care se aflau trei persoane, condus pe direcția Vrancea către Buzău de către un șofer în vârstă de 39 de ani din Botoșani și un alt autoturism condus pe sensul opus de mers, de către un bărbat de 45 de ani, din București. Accidentul s-a soldat cu rănirea a 5 persoane.
Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier. Drumul Național 2 E 85 este unul dintre cele mai periculoase, aici având loc anual zeci de accidente soldate cu răniți sau persoane decedate.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ