Accident la Oreavu – 8 victime dintre care doi copii! Transportați în stare gravă la spital

0
56

Accident dramatic ieri seară pe DN2E85, în dreptul localității Oreavu. În urma unei pătrunderi nefericite pe contrasens s-a produs un accident de circulație de pe urma căruia au rezultat nu mai puțin de 8 victime. Printre pasagerii și doi copii transportați de urgență ulterior la Spitalul Județean Buzău. Astăzi, reprezentanții Spitalului Județean Buzău au declarat că șapte dintre cei opt pacienți printre care și cei doi copii, se află în stare stabilă iar un bărbat a fost internat la terapie intensivă în stare gravă.
Ieri, în jurul orelor 19.30, în apropiere pe localitatea Oreavu, pe Drumul European 85 s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma cercetărilor, a reieșit că șoferul unei autoutilitare în vîtstă de 63 de ani din Vrancea care circula spre Buzău, pe fondul unei depășiri, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca BMW care circula din sens opus, condus de un tînăr de 22 de ani din Rîmnicu Sărat. Din accident a rezultat rănirea celor doi șoferi, a celor doi minori aflați în autoturism și a altor patru pasageri cu vîrste cuprinse între 28 și 47 de ani, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
În evenimentul rutier a fost surprins și un autoturism de Neamț în care se aflau patru persoane dar care au scăpat ca prin urechile acului fără nicio zgîrietură.
Astăzi reprezentanții Spitalului Județean Buzău au precizat că victimele accidentului de circulație sunt în afara oricărui pericol în afară de o singură persoană. Totodată starea de sănătate a celor doi copii este stabilă dar sunt sub supraveghere medicală.
S Adriana Bunilă, purtător de cuvînt Spitalul Județean Buzău 10.05.46 – 10.06.11
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările. La fața locului au acționat o descarcerare, o ambulanță SMURD, o autospecială SMURD pentru victime multiple, 5 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță, o autospecială de stingere a incendiilor și trei autospeciale de poliție. Traficul a fost blocat timp de mai bine de o oră pe ambele sensuri de mers timp în care autoritățile au desfășurat cercetări la fața locului.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ