ACCIDENT LA PODUL MARGHILOMAN

0
99

Trei persoane au ajuns astăzi la spital, în urma unui accident rutier, produs în zona podului Marghiloman. Evenimentul a avut loc după ce un şofer a efectuat o manevră imprudentă şi a lovit o maşină care circula regulamentar.
Două maşini au fost serios avariate, iar trei dintre persoanele care se aflau în interiorul lor au fost rănite, ca urmare a unui accident în care au fost implicate. Accidentul a avut loc în apropierea podului Marghiloman, iar potrivit cercetării la faţa locului realizată de poliţişti, de vină ar fi unul dintre cei doi şoferi. Acesta, un bărbat de 49 de ani, ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii, către Șoseaua Brăilei, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers şi a lovit o maşină condusă de un tânăr de 27 de ani, care venea dinspre centru către Brăila. Ambele maşini au ajuns în parapetul din zona podului.
Accidentul s-a soldat cu rănirea a 3 bărbaţi, cei 2 conducători auto și un pasager din autoturismul condus de șoferul de 49 de ani. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Toate cele trei victime au primit îngrijiri şi au fost supuse unor investigatii medicale, starea lor fiind bună.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ