ACCIDENT MORTAL LA ISTRIŢA DE JOS

0
280

Victima este o profesoară de fizică de la Şcoala nr.1

Încă o tragedie a avut loc pe o şosea din judeţul Buzău. O femeie în vârstă de 59 de ani, profesoară la Şcoala numărul 1 “Căpitan aviator Mircea T. Bădulescu din Buzău şi-a pierdut viaţa într-un accident produs miercuri seară în localitatea Istriţa de Jos. Soţul său, fost judecător la Tribunalul Buzău a fost rănit în urma evenimentului rutier.
Şcoala “Căpitan aviator Mircea T. Bădulescu din Buzău este în doliu după ce profesoara de fizică Maria Răducan a murit într-un cumplit accident rutier. Nenorocirea s-a produs miercuri seară, pe drumul Naţional 1 B, pe raza localităţii Istriţa de Jos. Profesoara era împreună cu soţul său şi se afla la volanul unei maşini cu care circula din direcţia Ploieşti către Buzău, când un alt autoturism condus de o femeie de 34 de ani din Dâmboviţa, care venea din sensul opus a scăpat de sub control şi a lovit maşina buzoienilor.
Zgomotul produs de impactul dintre cele două maşini i-a speriat pe localnici. Ei au descris scenele groaznice la care au asistat când au ieşit din case pentru a vedea ce s-a întâmplat. Câţiva martori au sărit imediat în ajutorul victimelor
Vestea şi-a şocat pe colegii profesoarei de la Şcoala numărul 1. Despre Maria Răducan, conducerea şcolii are numai cuvinte de laudă.
Soţul femeii, fost judecător la Tribunalul Buzău, care se afla pe scaunul din dreapta al maşinii a fost rănit şi a fost preluat de ambulanță, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ