ACCIDENT MORTAL LA OREAVU

0
105

ALTĂ VICTIMĂ PE ȘOSEAUA MORȚII

Un accident mortal a avut loc pe DN2E85, pe sensul de mers Râmnicu Sărat către Buzău, în dreptul localității Oreavu. Potrivit polițiștillor rutieri, a fost vorba despre o coliziune între o autoutilitară și un autoturism, care s-a soldat cu un deces și o persoană rănita grav.
Accident grav pe DN2E85 în dreptul localității Oreavu, o zona des supravegheată de către polițistii rutieri. Două autovehicule au intrat în coliziune, în urma impactului o persoană pierzându-și viața. Martorii vorbesc de faptul că o mașină în care se aflau două persoane și care se deplasa dinspre Buzău către Râmnicu Sărat a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară.
Șoferul autoutilitarei a povestit că dintr-o dată șoferul celeilalte mașini a pătruns pe contrasens fără să se asigure și fără să frâneze.
Din primele cercetări la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autoturism condus de un șofer de 28 de ani, din Grebănu, pe direcția Buzău către Vrancea și o autoutilitară care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto de 51 de ani, din Prahova.
Accidentul s-a soldat cu decesul pasagerului din autoturism, un bărbat de 44 de ani, din Grebănu, respectiv cu rănirea șoferului, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale ambulantei dar si descarcerare isu buzau. Traficul a fost perturbat in zona iar curculatia s a desfasurat alternativ pana la finalizarea cercetarilor la fata locului.

Florin Zafiu
Robert oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ