ACCIDENT PE SPIRU HARET

0
128

Impact violent pe strada Spiru Haret din municipiul Buzău. Trei mașini au fost implicate în evenimentul rutier, în urma căruia o persoană a rămas încarcerată. Cauza producerii accidentului este neacordarea de prioritate, însă se ia în discuție și viteza șoferului care circula pe drumul cu prioritate.

Accidentul s-a produs duminică dimineața, pe strada Spiru Haret. Un buzoian în vârstă de 56 de ani, care circula pe strada Traian Vuia, ajuns la intersecția cu Spiru Haret, nu a acordat prioritate unei alte mașini conduse de un tânăr de 19 de ani, care se îndrepta către Bulevardul Mareșal Averescu. Conducătorul auto în vârstă de 56 de ani a ignorat indicatorul oprire de la intersecţia cu strada principală, a încetinit, dar nu a oprit şi a virat stânga. În acel moment mașina condusă de tânăr și care circula cu viteză l-a lovit în plin. În urma izbiturii puternice, autoturismul de culoare neagră a lovit un al treilea vehicul parcat lângă bordură.

Şoferul din autoturismul de culoare roşie a fost scos de pompieri dintre fiarele maşinii şi transportat la spital. Ambii şoferi au fost testaţi alcoolscopic si rezultatele au fost negative. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În acest caz, sunt cercetaţi ambii şoferi, unul pentru că nu a respectat semnificaţia indicatorului oprire, iar celălalt pentru depăşirea limitei de viteză, în zona aceasta fiind de 40km/h. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ