Același polițist, altă infracțiune

0
7

După ce a mers la prostituate, a provocat și un accident de circulație
Polițistul buzoian care s-a folosit de uniformă pentru a nu plăti serviciile unei prostituate, a mai comis o faptă pentru care a fost reținut de către colegi și dat pe mâna procurorilor. S-ar fi urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice provocând un accident de circulație în localitatea Topliceni. Bărbatul a declarat că se află sub un tratament psihiatric recomandat de medic.
Polițistul buzoian care s-a ales cu dosar penal și o cercetare disciplinară din partea superiorilor după ce a mers îmbrăcat în uniformă la prostituate pentru a nu plăti, a mai comis-o încă o dată. Bărbatul de 36 de ani a provocat un accident de circulație, intrând în coliziune cu două autovehicule staționate, pe raza comunei Topliceni. Fiind suspiciuni că acesta s-ar afla sub influența băuturilor alocoolice, polițiștii au solicitat testarea, cerință pe care a refuzat-o. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru refuzarea sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice,fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Ramnicu Sărat. Bărbatul a dat jurnaliștilor și o explicație pentru comportamentul său.
Proprietarul unuia dintre autoturismele avariate a declarat că nu știe dacă bărbatul a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.
Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Buzău a dispus două cercetări disciplinare urmând ca în perioada imediat următoare să fie sesizat și Consiliul de Disciplină în vederea luării măsurilor legale care se impun. Reprezentanții instituției au transmis că se delimitează de astfel de comportamente.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ