Acuzații de minciună, neimplicare și sabotaj

0
29

Gabriel Avrămescu răspunde acuzațiilor primarului Toma
De câteva zile lupta politică s-a mutat pe platformele de socializare. Primarul Constantin Toma a acuzat șefii liberali de la Buzău că ar fi încercat blocarea înființării Băncii de Gene în situația în care nu au niciun proiect local. Replica nu a întârziat iar Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău i-a transmis primarului că minte.
Prin intermediul unei postări pe Facebook, primarul Constantin Toma a acuzat conducerea liberală de neiplicare și sabotare a unuia dintre cele mai mari proiecte locale și naționale, Banca de Gene.
SURSA CONSTANTIN TOMA FACEBOOK
“Banca de Gene este un proiect național, dar care ajută Buzăul…Din păcate, actualii decidenți politici de la București, care nu-și înțeleg menirea și nu simt românește, au încercat blocarea acestui mare proiect…Mă refer desigur la cei doi politicieni buzoieni fără viziune, ai puterii, ajunși parlamentari, care nu au venit până acum cu nici un proiect al lor pentru Buzău…”, a scris pe pagina sa de facebook, primarul Constantin Toma.
Replica nu a întârziat iar liberalul Gabriel Avrămescu i-a transmis primarului de Buzău că pur și simplu minte.
SURSA GABRIEL AVRĂMESCU FACEBOOK
.
Disputele dintre cei doi lideri politici s-au întețit în ultima perioadă iar lupta politică se dă de ceva vreme și în cadrul consiliului local municipal.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ