Acuzații dure între USR și PNL

0
16

Bătălie politică pe rețelele de socializare
Reacții dure din partea liderilor USR Buzău după ce liberalii le-au reproșat progresiștilor că sunt parteneri cu Alianța pentru Unirea Românilor. Gabriel Avrămescu, președintele PNL a acuzat cele două formațiuni politice că se fac vinovate de distrugerea statului iar drept răspuns liderul USR, Mihai Răzvan Moraru i-a transmis că suferă de amnezie iar PNL se comportă ipoctrit.
MIHAI RAZVAN MORARU FACEBOOK
“Amnezia Domnului Avramescu și ipocrizia unui partid istoric! Zilele trecute, liderul PNL Buzău Domnul Avramescu s-a lansat într-un atac la adresa USR, acuzându-ne de alianță cu AUR, numindu-ne partid parazit. În ultimele două luni, membrii PNL au susținut actiunile AUR…O anchetă…arată că PNL plătește lunar 100.000 de euro către servicii de propagandă unui om de afaceri care promovează teorii conspiraționiste… Și la Buzău PNL plătește lunar sume de bani importante către promotori ai urii. Filialele PNL și PSD Buzău au împreună 8 parlamentari, postul de președinte al Camerei Deputaților, 3 miniștri și zeci de secretari și șefi în agenții! La nivel local dețin Prefectura, CJ Buzău, Primăria Mun Buzău și 80% din primăriile din județ! Însă nu au reușit să aducă până acum în Buzău UN SINGUR PROIECT important! “, a transmis pe Facebook, liderul USR Mihai Răzvan Moraru.
În urmă cu câteva zile, liderul PNL Buzău, Gabriel Avrămescu acuza USR și AUR de distrugerea statului de drept:
GABRIEL AVRAMESCU FACEBOOK
“Asistăm la distrugerea autorității statului orchestrată de noua alianță USR Plus-AUR! Mă întreb dacă e intenționată sau așa le iese acestor artizani de scandaluri, demne de arena unui circ cu clovni, sub pretextul unui naționalism care mai degrabă îndeamnă la haos și anarhie. Observ că USR începe să aibă un comportament de partid-parazit, respectiv, un partid care se agață de o altă formațiune politică, sau de o idee a acesteia, în speranța că poate să mai „tragă ceva pe dreapta”.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ