ADVERSAR SCHIMBAT

0
62

Pugilistul buzoian Bogdan Dinu va lupta la Gala de box profesionist ,,Lupii din Carpaţi”, de vineri seară, de la Sala Sporturilor împotriva brazilianului de 37 de ani Marcelo Luis Do Nascimento. Schimbarea a fost impusă după ce rusul Vladimir Tereşkin, care părea unul dintre cei mai tari adversari de până acum al buzoianului în cariera de la profesionişti, s-a accidentat la antrenament.

Modificare importantă pentru Bogdan Dinu în programul Galei de box profesionist ,,Lupii din Carpaţi”, ce se va disputa vineri seară, la Sala Sporturilor din Buzău. Pugilistul buzoian va boxa împotriva brazilianului de 37 de ani, Marcelo Luis Do Nascimento, al cărui palmares cuprinde până acum 33 de meciuri, cu 18 victorii şi 15 înfrângeri. Pugilistul brazilian spune că a studiat jocul adversarului său buzoian. Do Nascimento a mai adăugat că, având în vedere experiența sa destul de vastă pe care o are la profesionişti, este convins de reușita sa în această dispută.

În ciuda acestei modificări, anunțate astăzi în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Primăria Buzău, Bogdan Dinu dă asigurări că este pregătit pentru meci, care, după cum spune el, va fi unul frumos.

Schimbarea a fost impusă după ce rusul Vladimir Tereşkin, care părea unul dintre cei mai tari adversari de până acum al buzoianului în cariera de la profesionişti, s-a accidentat la antrenament. O altă absență la Gala de la Buzău va fi a boxerului Viorel Simion care s-a accidentat la spate la un antrenament. Gala va începe la ora 19.30 iar buzoienii sunt așteptați la Sala Sporturilor pentru a-l susține pe pugilistul Bogdan Dinu.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ