AGLOMERAŢIA, SANCŢIONATĂ DE POLIŢIE

0
92

Poliţia s-a sesizat după prima zi de şcoală, cu privire la înghesuiala din mijloacele de transport. Au fost organizate ample controale şi au fost îmărţite amenzi celor care nu au respectat regulile de distanţare socială şi de protecţie sanitară.
Situația de la Smeeni a intrat și în atenția Poliției ai cărei reprezentanți au identificat, atât autobuzul, cât şi pe şoferul acestuia. Pe baza imaginilor care au circulat în spaţiul virtual, poliţiştii l-au amendat pe bărbatul care conducea mijlocul de transport pe motiv că nu a respectat numărul de locuri prevăzut în certificatul de înmatriculare. De asemenea societăţii Trans Bus i s-a pus în vedere să suplimenteze numărul de autobuze pentru ca pasagerii să poată respecta măsurile de distanțare fizică
Ample acţiuni de control au fost desfăşurate, marţi în intervalele orare când se înregistrează cele mai mari aglomerări în staţiile mijloacelor de transport . Dimineață au fost oprite în trafic și controlate aproximativ 100 de autobuze şi microbuze. În prima parte a zilei au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, din care 12 pentru nerespectarea normelor sanitare. Valoarea totală a sancțiunilor a fost de 6200 lei.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ