AGRESORI, LA UN PAS DE ELIBERARE

0
127

Victima se teme pentru viața sa
Cei trei buzoieni care au agresat un bărbat luna trecută, în prezența polițiștilor, ar putea fi puși în libertate. Agresorii au depus contestație împotriva măsurilor preventive luate de către magistrații buzoieni, iar Tribunalul Prahova urmează să se pronunțe cu privire la punerea lor în libertate sau menținerea arestului.
Coșmar pentru un buzoian care a încercat să surprindă în urmă cu o lună mai mulți indivizi ce ar fi vândut în mod nelegal păsări pe marginea unui drum din județ. Bărbatul a fost urmărit în trafic de mai mulți bărbați din comunele Săpoca și Cernătești, blocat și apoi agresat.
Bărbatul a cerut sprijin poliției, iar la fața locului a ajuns un echipaj. Agresorii nu au ținut cont de prezența autorităților, iar la un moment dat unul dintre ei a sărit pe capota mașinii trecând pe lângă oamenii legii.
În cele din urmă la fața locului au ajuns și mascații care i-au încătușat pe agresori. Tribunalul Buzău a luat decizia ca doi dintre agresori să fie arestați preventiv pentru 30 de zile, iar pentru cel de-al treilea a fost luată măsura controlului judiciar. Cei trei au contestat măsurile și au obţinut strămutarea dosarului, urmând ca mâine Tribunalul Prahova să se pronunțe cu privire la eliberarea lor, sau menținerea măsurilor preventive. Victima a declarat că în cazul în care vor agresorii vor fi puși în libertate, atunci va trebui să-şi ia măsuri de protecție.
În urma incidentului a fost deschisă o anchetă la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Buzău cu privire la modul în care auacționat oamenii legii, în primă fază, la fața locului.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ