Agresorii activistului așteaptă pronunțarea

0
8

Curtea de Apel Ploiești va anunța în februarie decizia în cazul agresării activistului buzoian
Curtea de Apel Ploiești a rămas în pronunțare în ceea ce privește dosarul activistului buzoian Robert Nițu snopit în bătaie după ce a încercat să filmeze cum mai mulți indivizi ce vindeau păsări pe marginea drumului. Victima consideră că la final se va face dreptate și cei care l-au agresat vor plăti cu închisoarea.
Curtea de Apel Ploiești se va pronunța în luna februarie a anului viitor în dosarul în care trei indivizi au fost trimiși în judecată pentru comiterea infracțiunilor de lovire și alte violențe. Este vorba despre activistul buzoian care a fost agresat în prezența polițiștilor după ce filmase cum cei din urmă ar fi vândut în mod nelegal păsări pe marginea unui drum din județ.

SURSA CURTEA DE APEL PLOIEȘTI
“În baza art.391 Cod procedură penală… stabileşte deliberarea, redactarea si pronunţarea la data de 02 februarie 2022, prin punerea hotărârii la dispoziţia părţilor, a persoanei vătămate şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei.”
Victima consideră că cei trei agresori vor primii o pedeapsă cu închisoarea atât pentru agresiuni cât și pentru faptul că i-au distrus autoturismul.
În urma incidentului a fost deschisă o anchetă la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Buzău cu privire la modul în care auacționat oamenii legii în primă fază la fața locului.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ