AGRESORII DE LA PIZZERIE, REŢINUŢI

0
82

Atacatorii de la pizzeria din Dorobanţi au fost găsiţi de poliţişti, iar 4 dintre ei au fost reţinuţi. Ei au fost săltaţi de acasă, unde anchetatorii au efectuat pecheziţii în baza unor mandate emise de Judecătoria Buzău. La descinderi, poliţiştii au găsit bastoane telescopice, macete şi un pistol cu aer comprimat.
La o zi după ce membrii unui clan de interlopi din Buzău au făcut praf geamurile unei pizzerii din cartierul Dorobanţi pentru că proprietarul localului a refuzat să le plătească taxă de protecţie, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean a anunţat că a prins făptaşii. Şeful IPJ Buzău, comisarul şef Laurenţiu Pantazi a organizat o conferinţă de presă în care a relatat cum s-au petrecut faptele. Şeful Poliţiei buzoiene, a admis că a fost vorba depre o taxă de protecţie, pe care atactaorii i-ar fi cerut-o patronului pizzeriei.
Comisarul şef Laurenţiu Pantazi a anunţat că agesorii, care au fugit imediat după ce au distrus pizzeria, au fost prinşi.
După percheziţii domiciliare şi audieri la sediul Poliţiei, ce s-au prelungit târziu în noapte, patru indivizi au fost reţinuţi.
Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean a precizat că abia astăzi a fost conturat şirul evenimentelor din Dorobanţi. De asemenea şeful IPJ a spus că pot fi prezentate unele concluzii privind întrega perioadă de două săptămâni, perioadă marcată de mai multe fapte violente, ce au băgat spaima în buzoieni. Una dintre aceste concluzii ar fi aceea că succesiunea rapidă de evenimente este pur accidentală şi că nu există legătură între ele.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ