ALEGĂTORI RESPONSABILI

0
8

Astăzi, cetăţenii sunt chemați la urne pentru alegerile parlamentare. La nivelul județului Buzău, sunt așteptați să voteze, aproximativ 380.000 de alegători, înscrişi pe listele permanente. Persoanele vârstnice s-au dovedit a fi cele mai responsabile la scrutinul pentru Senat și Camera Deputaților.
Cei mai harnici și responsabili s-au dovedit a fi, și de acestă dată, persoanele trecute de cincizeci de ani. Dis-de dimineață s-au echipat cu mască și buletin și au mers la secția de votare pentru a-și exercita optiunea. Aceștia au votat pentru o viață mai bună, pentru un sistem de sănătate mai eficient și mai ales pentru a-și aduce copiii plecați in strainatate, acasă, pentru un trai mai bun.
Întrebați ce așteptări au de la cei pentru care au votat, oamenii își doresc ca aceștia să fie corecți, onesti și sa-si respecte promisiunile din campanie.
În toate cele 426 de secții deschise in judetul Buzau, alegatorii s-au dovedit a fi conștiincioși si au respectat regulile de igienă și distantare sociala. Până la ora 13, la nivelul județului Buzău, prezența la urne a depășit 15 procente.

Iuliana Sârbescu / Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ