ALEGERI DE JOS ÎN SUS în PNL! Mai întâi în județe, apoi la centru

0
40

Sub semnătura președintelui Cristinel Romanescu, PNL Buzău a emis un comunicat de presă după ședința liderilor PNL de la nivel național desfășurată în weekend. Cea mai importantă decizie e ca reorganizarea PNL să înceapă de jos în sus. Mai întâi vor fi demarate alegeri la nivelul organizațiilor județene, după care în iunie se va desfășura Convenția Națională. Atunci se va alege viitorul președinte al PNL.
Este evident că partidul trece printr-un proces de reorganizare și reconsolidare și tocmai din acest motiv alegerile nu trebuie făcute pe repede înainte. Termenul limită până la care PNL-ul va avea o nouă conducere centrală va fi începutul lunii iunie. De asemenea, tot din dorința de a face lucrurile bine și corect s-a stabilit faptul că cea mai bună soluție pentru PNL sunt alegerile desfășurate de jos în sus. Ne dorim ca alegerile interne să fie transparente și corecte astfel încât toți membrii să legitimeze prin consensul lor noua conducere națională.
În aceste condiții, liberalii buzoieni trebuie să dea startul etapelor premergătoare alegerilor de la nivelul organizației județene.
În privința filialei PNL Buză este necesar să ne regrupăm și să ne reconsolidăm cel puțin în același ritm ca la nivel național. Este adevărat că PNL Buzău a trecut prin foarte multe schimbări și scindări, însă este momentul să le depășim cu adevărat pentru a ne putea întări.
La alegerile din decembrie, organizația județeană a PNL Buzău a obținut doar 11%, unul din cele mai slabe rezultate din țară.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ