ALEGERI INTERNE LA USR PLUS

0
199

Denisa Coban (PLUS) este noul președinte al filialei municipale Buzău

Sunt alegeri interne la USR PLUS după fuziunea dintre cele două formaţiuni politice. La sfârşitul săptamânii trecute organizaţia municipală Buzău şi-a desemnat conducerea, iar la finele acestei săptâmâni se va desfăşura scrutinul pentru şefia filialei judeţene a USR PLUS.

Denisa Coban, candidatul PLUS pentru funcția de președinte al filialei municipale Buzău a noului partid rezultat din fuziunea cu USR a câştigat alegerile interne. Reprezentanta PLUS l-a avut drept contracandidat pe preşedintele interimar al organizaţiei, Laurenţiu Belizan, fost preşedinte interimar al filialei municipale a USR. Funcţia de vicepreşedinte i-a revenit unui alt reprezentant PLUS, Ovidiu Daşu. Scrutinul desfăşurat la sfârşitul săptamânii trecute va fi urmat săptămâna aceasta de alegerile pentru conducerea organizaţiei judeţene, unde, pentru funcţia de preşedinte vor candida Mihai Răzvan Moraru de la PLUS şi Valeriu Mocanu din facţiunea USR.

“Vineri și sâmbătă au avut loc alegerile în filiala municipală a USRPLUS, după ce în ultimele două săptămâni au fost alese echipe noi in celelalte filiale din județul Buzău. Astăzi, închidem alegerile din filialele locale, urmând ca peste o săptămână să avem o noua echipă la conducerea filialei județene.
Vreau să ii felicit pe colegii din noua echipa a organizației municipale, unde avem cei mai mulți membri, dar și cele mai îndrăznețe obiective pentru perioada următoare”, a scris pe pagina sa de Facebook, Mihai Răzvan Moraru.

Anul trecut, peste 80% din membrii USR și PLUS au votat pentru fuziune. Pasul următor este alegerea organelor de conducere din teritoriu, etapă care este în plină desfăurare, zilele acestea la Buzău.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ