ALIANȚA USRPLUS ŞI-A STABILIT CANDIDAŢII

0
21

Alianța USRPLUS Buzău a finalizat vineri, listele de candidați pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în data de 6 decembrie.
La invitația filialelor USR si PLUS Buzău, lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Emanuel Ungureanu, deputat și vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților. Emanuel Ungureanu cunoscut pentru acţiunile sale legate de sistemul sanitar .

„Mă onorează încrederea și susținerea colegilor mei din Alianța USR-PLUS Buzău care mă sprijină să reprezint comunitatea buzoienilor în următorii 4 ani în Camera Deputaților. Sunt convins că voi lucra alături de colegii mei din USR-PLUS Buzău ca o echipă puternică și vom convinge buzoienii că noi înțelegem politica ca un mijloc de a rezolva problemele oamenilor și de a-i reprezenta cu cinste și demnitate. Am venit cu entuziasm și energie bună să sprijin sistemul sanitar din Buzău, să ofer soluții pentru tinerii care vor să găsească un trai decent în acest județ și să lupt împreună cu oamenii de bună credință din Buzău împotriva corupției din administrația publică locală”, a declarat Emanuel Ungureanu.

La Senat lista este deschisă de Președintele PLUS Buzău, Moraru Mihai Răzvan, antreprenor de 11 ani în domeniul agricol. Este promotorul agriculturii ecologice și dezvoltării durabile, reușind atragerea mai multor finanțări europene pentru investiții în judeţul Buzău.În același timp, a fost implicat în mai multe proiecte sociale destinate copiilor defavorizați, pentru a facilita si susține accesul acestora la sistemul educațional .

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ