ALTĂ ȘEDINȚĂ, ALTE NEMULȚUMIRI

0
60

Un episod al Adunărilor Generale ale Acționarilor Companiei de Apă s-a consumat aseară și a urmat același scenariu ca și data trecută. Valabilitatea mandatului reprezentantului municipiului Buzău nu a fost recunoscut și prin urmare, ședința s-a încheiat rapid din lipsă de cvorum.

Lucrările au fost reluate în această dimineață, când din nou au fost convocate o ședință ordinară și una extraordinară. Încă de la început, președintele Consiliului de Administrație al Companiei de Apă, Dumitru Cristea, a susținut că hotărârea Consiliului Local Municipal care acorda mandat de reprezentare directorului serviciului Resurse Umane din Primăria Buzău, Georgeta Cristea, ar conține articole identice cu cea suspendată de instanță până la judecarea pe fond și, ca urmare, mandatul reprezentantului municipiului Buzău a fost considerat ilegal. Astfel acesteia nu i s-a permis votul în cadrul ședinței.

În aceste condiții, ședințele au continuat fără ca reprezentanta Consiliului Local Buzău să voteze, în ciuda explicațiilor date de aceasta.

Șicanele și replicile acide dintre cele două tabere au produs din nou indignare pentru reprezentanta Consiliului Județean, Mirela Oprea, care a ținut să își exprime punctul de vedere ca și în ședința de ieri.

Prin urmare, reprezentanții acționarilor în AGA au votat ordinea de zi, au aprobat bilanțul contabil și contul de profit și pierderi și descărcarea de gestiune a administratorilor. În ședința extraordinară ce a urmat după cea ordinară, s-a votat înființarea unui punct de lucru și alte probleme administrative ale societății. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ