AMBULANŢĂ SMURD, RĂSTURNATĂ LA IEŞIREA DIN CURTEA ISU

0
73

Echipajul trebuia să ajungă la accidentul de la ieşirea din Buzău

O ambulanţă SMURD direcţionată către locul accidentului de la marginea oraşului a fost lovită de un autoturism şi s-a răsturnat, la ieşirea din curtea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Autospeciala avea semnalele acustice şi luminoase, pornite.
La locul accidentului a fost trimisă o ambulanţă SMURD, care ar fi trebuit să preia răniţii. La ieşirea din curtea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ambulanţa a fost lovită şi răsturnată de o maşină a cărei şofer a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi nu i-a acordat prioritate.
“Este vorba de o ambulanţă de tip SMURD care, în momentul ieșirii din curtea Inspectoratului, deplasându-se la un accident rutier, a fost acroșată lateral de un turism. În urma evenimentului nu au rezultat victime, doar pagube materiale. Autospeciala avea în funcțiune în timpul impactului semnalele acustice și vizuale, iar circulația era oprita conferindu-i prioritate, prin intermediul semaforului aflat pe culoare roșie, special amplasat în zona prin care autospecialele ies din bază pentru a se deplasa la intervenție”, a transmis Biroul de Presă al ISU Buzău.
Pentru că accidentul a fost considerat unul uşor, fără victime, nu a fost nevoie de intervenția polițiștilor. Părțile implicate în accident au decis ca evenimentul să fie soluționat pe cale amiabilă.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

Pt. Alex: să scrii pe imagini TV Buzau

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ