AMENDĂ PENTRU UN TRANSPORT DE DEŞEURI

0
18

Firma nu avea documentele legale
Un transport, aparent legal de deşeuri a adus o amendă consistentă unei firme din Buzău. Comisarii Gărzii de Mediu au oprit maşina în care erau încărcate deşeuri provenite din demolări şi au constatat că transportul nu avea documentele în regulă.
O nouă acțiune a Gărzii de Mediu Buzău, împreună cu reprezentați ai Poliției Locale, cu privire la verificarea respectării condițiilor de transport al deșeurilor pe teritoriul municipiului Buzău, s-a soldat cu sancţiuni. O autoutilitară ce aparținea unei persoane juridice care transporta deșeuri rezultate din activitatea de construcții și demolări a fost oprită în trafic, de o echipă de control, care a constatat că actele prezentate de proprietar nu sunt complete.
“Întrucât nu a prezentat toate documentele conform prevederilor legale, persoana juridică a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei și a fost însoțită să descarce deșeurile din mijlocul de transport, la un depozit autorizat”, a transmis Garda de Mediu.
Reprezentanţii Gărzii de Mediu atrag atenția, tuturor persoanelor fizice și juridice, că transportul și depozitarea deșeurilor periculoase și nepericuloase, fără respectarea prevederilor legale, se sancționează cu amendă și confiscarea mijlocului de transport.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ