AMENDAMENT PENTRU PĂDUREA CRÂNG

0
139

Nimic rău nu se va întâmpla cu pădurea Crâng, după preluarea de către Primăria municipiului Buzău. Asigurările vin din partea deputatului PSD Dănuţ Păle, vicepreşedinte al Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaţilor. El a promis că se implica, printr-un amendament, în urgentarea emiterii normelor metodologice pentru pădurea din Parcul Crâng.
Pădurea din Parcul Crâng a intrat de curând în patrimoniul Primăriei municipiului Buzău, însă conducerea Palatului Comunal are încă motive de nemulţumire. Primarul Constantin Toma a adus în atenţia Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaţilor, întrunită într-o şedinţă la Buzău, anumite probleme de ordin legal.
SINCRON: Constantin Toma, primarul municipiului Buzău 01:08:52-01:09:20 (reuşim, prin legea…ce se v a întâmpla)
Deputatul Dănuţ Păle, vicepreşedintele Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaţilor a promis că se va implica în rezlovarea tuturor aspectelor ce ţin de legea prin care pădurea Crângului a trecut în proprietatea municipalităţii.
Pădurea Crâng a intrat în proprietatea oraşului de la Direcţia Silvică la sfârşitul lunii trecute, printr-o lege promulgată de Preşedintele României. Primarul Constantin Toma promite că va transforma Crângul în cel mai mare parc din ţară, prin proiecte ce urmează a fi discutate în perioada imediat următoare.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ