AMENZI ,,PE BANDĂ RULANTĂ”

0
40

Săptămână plină pentru polițiștii locali care au efectuat o serie de acțiuni pe raza municipiului Buzău.  În această perioadă, ei au împărțit în stânga și în dreapta peste 400 de amenzi, valoarea totală a acestora depășind 70.000 de lei.

Polițiștii au identificat, în parcarea magazinului Kaufland, 3 minori cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani care practicau cerșetoria, aceștia fiind mai apoi instituționalizați în două centre de plasament din municipiul Buzău. De asemenea, în urma unor controale au fost depistați 9 elevi care, în loc să fie la cursuri, frecventau atât barurile situate în apropierea școlilor cât și cele din zona centrală şi a autogării din municipiu. Conducerile școlilor unde învață elevii urmează să fie înștiințate pentru a se lua măsurile ce se impun în astfel de situații. Totodată, în cursul săptămânii trecute, pe strada Independenţei, polițiștii locali au identificat o persoană în timp ce transporta și încerca să vândă țigări nefiscalizate. Aceasta a fost amendată, iar bunurile i-au fost confiscate.

Tot săptămâna trecută, poliţiştii locali cu atribuţii pe linie rutieră au depistat și identificat 6 autoturisme abandonate, pentru care s-a întocmit documetația necesară în vederea identificării proprietarilor. Totodată, ei au dispus ridicarea a 5 mașini care au fost parcate neregulamentar. Nu au scăpat de amenzi nici persoanele care nu aveau autorizații  pentru executarea lucrărilor de construcții. Prinși pe picior greșit şi amendaţi au fost câțiva căruțași care circulau cu atelajele prin municipiu. De asemenea, au fost aplicate 23 amenzi persoanelor care au depozitat deșeuri menajere sau deșeuri provenite din construcții pe domeniul public. Nu au scăpat nici comercianții din piețele din municipiu care încercau să-și înșele clienții.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ