AMICAL CU DUNĂREA BRĂILA! Echipa de liga 2, cel mai puternic adversar

0
54

Reuniţi de două săptămâni, fotbaliştii noua promovatei în Liga a III-a, Metalul Buzău şi-au stabilit deja programul jocurilor de pregătire pentru perioada imediat următoare. Buzoienii vor întâlni o serie de nou promovate în eşalonul terţ, în timp ce, cel mai puternic adversar va fi unul devenit tradiţie, divizionara secundă Dunărea Brăila.
Metalul Buzău şi-a stabilit seria meciurilor de verificare înaintea revenirii în Liga a III-a. Fotbaliştii antrenaţi de Vali Stan vor întâlni echipe de judeţ şi din ligiile 2 şi 3, urmând ca cel mai valoros oponent să-l întâmpine la Buzău, pe stadionul „Gloria”. Este vorba despre Dunărea Brăila, locul 11 în precedenta ediţie de campionat.
Buzoienii nu vor efectua nici un stagiu de pregătire centralizată, urmând ca tehnicianul Valentin Stan să intensifice programul de pregătire o dată cu apropierea primei runde din Liga a III-a. Sezonul competiţional este programat să înceapă pe 26 august, urmând ca pe 27 buzoienii să dispute SuperCupa de Buzău, pe stadionul „Gloria” în compania nou promovatei în Liga a IV-a, FC Buzău.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ