Anaser Duduianu, live după live

0
131

Dat în urmărire internațională, transmite mesaje pe Tik Tok
Buzoianul Florin “Anaser” Duduianu, aflat pe lista celer mai căutați interlopi de Poliția Română, pentru care instanța a emis un mandat de arestare preventivă încă din anul 2020, transmite că nu vrea să mai fie șmecher, sau mai precis nu dorește să colaboreze cu poliția. Clipul postat pe o rețea de socializare a strâns peste un milion de vizualizări.
Florin Duduianu alias Anaser Duduianu, unul dintre cei mai căutați interlopi de către Poliția Română, reprezentant de seamă al clanului Duduienilor, a transmis un mesaj autorităților și cunoscuților în același timp. Buzoianul cu domiciliul în Capitală, transmite printre rânduri că nu dorește să colaboreze cu autoritățile așa cum o fac unii dintre șmecheri.
Pe numele lui Florin Duduianu, a fost emis în data de 14 august un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tâlhărie și tâlhărie calificată. Buzoianul a fost dat în urmărire internațională, fiind cercetat în dosarul deschis de maneliștii Florin Salam și Nicolae Guță.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ