Anchetă internă la Poliția Locală

0
10

Un incident de securitate ieșit din comun la Colegiul Economic
Incident ieșit din comun la Colegiul Economic din municipiul Buzău. O tânără a trecut de polițiștii locali care asigurau paza instituției de învățământ, a pătruns într-o clasă unde s-a așezat în bancă, asistând la o oră de cursuri. Toate acestea fără ca profesoara de la catedră să își dea seama. După incident, Poliția Locală a Municipiului Buzău dar și Inspectoratul Școlar au reacționat.
Episodul petrecut la Colegiul Economic pare a fi desprins dintr-un film. Aflată în preajma liceului, în timpul unei pauze, o tânără a pătruns în curtea școlii iar de aici a intrat într-o clasă. Ba mai mult, a asistat cuminte la cursuri timp de o oră, fără ca cineva să își dea seama. Abia la final, elevii au devenit suspicioși anunțând conducerea școlii. Reprezentanții Poliției Locale Buzău au anunțat că a fost demarată o anchetă internă care îi vizează pe agenții care nu au fost vigilenți, momentul lor de neatenție dând naștere unei situații fără precedent.
Tânăra are 26 de ani și este din județul Buzău. După ce a fost descoperită, conducerea școlii a alertat Ambulanța, existând suspiciuni că aceasta ar fi consumat substanțe psihoactive. Potrivit unor informații, se pare că buzoianca ar suferi însă de probleme medicale.
În urma incidentului, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Buzău a precizat că instituția de învățământ și-a schimbat modalitatea de acces la intrare, pentru a evita ca astfel de episoade să mai aibă loc. Din fericire, evenimentul nu s-a lăsat cu incidente.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ