Animale în pericol de a se electrocuta la Cozieni

0
5

Primarul comunei a declarat că situația este sub control
Un localnic din satul Tulburea, comuna Cozieni a reclamat că din pricina unor fire de curent electric căzute la pământ, animalele riscă să se electrocuteze, existând deja un caz în acest sens. Primarul din localitate a precizat însă că societatea care se ocupă de administrarea rețelelor de energie electrică au demarat deja lucrări pentru înclouirea stâlpilor căzuți la pământ.
Din pricina faptului că au putrezit, mai mulți stâlpi de curent electric au căzut în satul Tulburea din comuna Cozieni. Un localnic a sesizat situația în mai multe rânduri având în vedere pericolul.
Buzoianul a povestit că oamenilor le este teamă să își mai lase animalele libere, existând un caz de electrocutare în urmă cu un an.
Primarul comunei Cozieni a declarat însă că situația este sub control. Stâlpii de curent electric au căzut întrucât se află într-o zonă mlăștinoasă și izolată iar la acest moment se procedează la înlocuirea lor cu alții noi.
Conducerea administrației locale a transmis că incidentul sesizat de localnic a fost izolat și nu a condus la rănirea vreunui animal.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ