APROAPE DE COMĂ ALCOOLICĂ

0
56

Cât de inconștient poate fi un șofer de microbuz școlar?  Este întrebarea care, cu siguranță, a fost și în mintea polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier ce au efectuat luni, o acțiune de rutină pe drumurile din județul Buzău în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Mai exact, aceștia au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din Ghergheasa care, mort de beat, conducea un microbuz școlar în care erau 16 copii. Micuții au fost preluați de la școlile unde învățau și urmau să fie aduși acasă, în siguranță, de șoferul microbuzului școlar.

Se pare că nu este pentru prima dată când bărbatul s-a suit băut la volanul microbuzului școlar. ,,Ghinionul” său a fost ca, exact în cadrul acelei acțiuni a polițiștilor de la Serviciul Rutier, să fie tras pe dreapta și verificat. Pe numele şoferului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul conducerii unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi continuă cercetările. Acţiunile poliţiştilor vor continua pentru creşterea siguranţei participanţilor la trafic.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ