,, Arc peste timp. De la tradiție la era digitală”

0
299

Despre istorie și tradiții în preajma zilei de 1 Decembrie
,,Casa Școlarului” situată în incinta parcului Iazul Morilor din municipiul Buzău a avut loc evenimentul ,, Arc peste timp. De la tradiție la era digitală” organizat de către Grădinița cu Program Prelungit ,, Cei șapte pitici” alături de Primăria Municipiului Buzău și Inspectoratul Școlar. Activitatea susținută în întâmpinarea Zilei Naționale a României și-a propune să aducă în prim plan necesitatea cunoașterii de către preșcolarii și școlarii a tradițiilor județului Buzău, îmbinând istoria cu modernismul prin crearea și utilizarea unor metode moderne. Evenimentul a fost organizat în cadrul unui proiect Erasmus finanțat din fonduri europene.
La activitate reprezentanții Primăriei și cei ai Inspectoratului Județean Școlar au punctat cât de importantă este cunoașterea de către copii a istoriei în contextul în care era digitalizării tinde să creeze o falie între modernism și tradiție.
Administrația locală a amintit că va susține în continuare desfășurarea unor evenimente ce au drept scop promovarea istoriei alături de tradițiile și punctele de atracție ale Buzăului.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ