ARTA EXPUSĂ PE GRADUL LICEULUI

0
21

Expoziție de pictură pe pânză inedită la Liceul de Arte „Margareta Sterian”. 29 de tablouri sunt expuse începând de luni 1 martie până pe data de 8 martie, pe …gardul instituției. Ideea a venit pentru a respecta condițiile inpuse de pandenie, si , mai ales din dorința micilor artiști de buzoienilor care trec prin dreptul Liceului de Arte pot admira frumoasele tablouri .
Flori frumos colorate așezate într-o glastră, sau păsări ce vestesc primăvara , asta e cea ce întâlnesc trecătorii pe strada Bucegi, în dreptul Liceului de Arte. Elevii din clasa a XI-a B, au găsit soluția perfectă de a expune publicului iubitor de artă cele mai recente lucrări. Cu ajutorul a trei cadre didactice, aceștia vor expune, începând de de luni 1 martie până pe data de 8 martie, pe gardul liceului, lucrările pictate pe pânză, realizate pe perioada studiului on line.
Trecătorii sunt încântați de ideea inedită a tinerilor de la Liceul de Arte.
Și în interiorul clădirii, cei mai mici dintre artiști au o expoziție dedicată tot mărșisorului. Conducerea instituției promite și alte surprize inedite pentru viitorul apropiat.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ